Antalya – Kappadoccia 540 km by bus

October 26, 2014

This story will begin on October 28 2014 in Antalya

 

Vuonna 2010 kävimme eräässä Ankaran lukiossa. Sen näyttelytilassa oli rehtorin ottamia, uskomattomia kuvia ikivanhasta kaupungista, jonka asunnot oli kaivettu tuffikivikalliohin.  Kaupunki oli liian kaukana Ankarasta, eikä aikatataulummekaan olisi mahdollistanut käynti. Ehkä tullaan joskus takaisin... Niinhän se menee; mitä ei päivällä ehdi, tehdään illalla, tai sitten viikonloppuna, tai lomalla, tai eläkkeellä... Niin mitähän se oli , kun meidän piti tehdä.

Ei siinä kuitenkaan näin käynyt. Eräs lehti tarjosi lukijoilleen törkeän halpaa matkaa lentoineen, hotelleineen, bussimatkoineen Antalyasta ja kaikenlaista ohjelmaa. Eihän se ihan niin halpaa ollut, kun ei halunnut lähteä talvella, mutta kuitenkin.

Please reload

Featured Posts

Antalya – Kappadoccia 540 km by bus

October 26, 2014

1/3
Please reload

Recent Posts

October 26, 2014

May 1, 2013

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2014 Agricola-kustannus • Agricola Publishing

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now