Antalya – Kappadoccia 540 km by bus


This story will begin on October 28 2014 in Antalya

Vuonna 2010 kävimme eräässä Ankaran lukiossa. Sen näyttelytilassa oli rehtorin ottamia, uskomattomia kuvia ikivanhasta kaupungista, jonka asunnot oli kaivettu tuffikivikalliohin. Kaupunki oli liian kaukana Ankarasta, eikä aikatataulummekaan olisi mahdollistanut käynti. Ehkä tullaan joskus takaisin... Niinhän se menee; mitä ei päivällä ehdi, tehdään illalla, tai sitten viikonloppuna, tai lomalla, tai eläkkeellä... Niin mitähän se oli , kun meidän piti tehdä.

Ei siinä kuitenkaan näin käynyt. Eräs lehti tarjosi lukijoilleen törkeän halpaa matkaa lentoineen, hotelleineen, bussimatkoineen Antalyasta ja kaikenlaista ohjelmaa. Eihän se ihan niin halpaa ollut, kun ei halunnut lähteä talvella, mutta kuitenkin.

#turkkiturkeyantalyagöremekappadokia

Featured Posts
Recent Posts